Loading...

Samen met Kees van der Meer heb ik de regie mogen doen voor ‘In Vrijheid’ van het Noord Nederlands Orkest. Een project waarin we samen met jonge getalenteerde singer-... lees meer..

Een prachtig artikel over onze plannen voor Maarhuizen in het blad BLAD (mei/juni 2020) geschreven door Marja Spakman met foto's van Annet Eveleens.

Ronald kwam op visite en dat was erg gezellig!!

Vanaf nov 2018 is Gijs regelmatig tafelheer bij Noord Vandaag van RTV Noord.

Interview in de Ommelander Courant van 20 februari 2020 door Marja Spakman

Sam van Zoest maakte deze aftermovie van open monumentendag 2019 op de Enne Jans Heerd op Maarhuizen.

Van opa mag Peter absoluut niet door het tuinhekje naar buiten. Veel te gevaarlijk. Maar Peter is nieuwsgierig en gaat toch het weiland in. Daar staat hem een spannend avontuur... lees meer..

Het boek 'de Enne Jans Heerd op Maarhuizen' geschreven door Johan van Rhijn is NU verkrijgbaar! Benieuwd welke minister hier ooit naar het toilet is gegaan, hoe de boerderij... lees meer..

Interview in de Ommelander Courant van 29 mei 2019 door Hielko Merkus

Filmmaker Itamar Kool vlogt voor RTV Noord in het aardbevingsgebied over optimistische mensen. Itamar kwam samen met Enno Zuidema langs op de Enne Jans Heerd op Maarhuizen. (... lees meer..

Interview in het Noordhollands Dagblad van 31 januari 2019 door Virginia Groenendijk

Artikel in Noorderbreedte geschreven door Bert Nijmeijer met foto’s van Harry Cock over onze plannen op Maarhuizen! (klik op de foto om het artikel te kunnen lezen op... lees meer..

Dit fantastische schilderij heeft Gijs cadeau gekregen. Geschilderd door: Sander Colnot. 

De winnaars van de protestsongs wedstrijd van het NNO spelen in het voorprogramma van het War Requiem concert op donderdag 8 november in De Oosterpoort en vrijdag 9 november in... lees meer..

Alle plannen voor de Enne Jans Heerd in het Dagblad van het Noorden (6-9-'18) door Patriecia Kolthof

Drie concerten met 900 leerlingen en 100 medewerkers in de grote zaal van de Oosterpoort. Het voorjaarsconcert van het Parcival College uit Groningen belooft weer een enorm... lees meer..

Drie concerten met 900 leerlingen en 100 medewerkers in de grote zaal van de Oosterpoort. Het voorjaarsconcert van het Parcival College uit Groningen belooft weer een enorm... lees meer..

Interview in de Gooi- en Eemlander van oktober 2016 door Rudolf Hunnik

In deze compilatie van het Voorjaarsconcert van het Parcival College is onder meer de percussievoorstelling te zien... lees meer..

Oog televisie bij het Voorjaarsconcert van het Parcival College te Groningen. De artistieke leiding van dit concert... lees meer..

Ter promotie van de kleinkunstweek van de Bouwplaats in de herfstvakantie 2015 werd dit filmpje gemaakt.  

In deze compilatie van het Voorjaarsconcert van het Parcival College in 2014 is onder meer de percussievoorstelling te zien die Gijs met zijn leerlingen maakte, geinspireerd op... lees meer..

In 2013 speelde Gijs een hoofdrol in de korte film Vogelvlucht van Sam van Zoest. Gijs speelt Bob... lees meer..

Trailer van de cabaretvoorstelling Lokroep waarmee Gijs van 2010 tot en met 2012 toerde langs theaters in heel Nederland. 

Een interview met Gijs op RTV noord naar aanleiding van het winnen van het Leids Cabaret Festival in 2011. 

Een artikel uit Dagblad de Pers uit 2011 over de deelname van Gijs aan het Leids Cabaret Festival.