Loading...
Gijs zijn debuut als tafelheer bij rtv noord.
Dit fantastische schilderij heeft Gijs cadeau gekregen. Geschilderd door: Sander Colnot. 
De winnaars van de protestsongs wedstrijd van het NNO spelen in het voorprogramma van het War Requiem concert op donderdag 8 november in De Oosterpoort en vrijdag 9 november in De... lees meer..
Alle plannen voor de Enne Jans Heerd in het Dagblad van het Noorden (6-9-'18)
Drie concerten met 900 leerlingen en 100 medewerkers in de grote zaal van de Oosterpoort. Het voorjaarsconcert van het Parcival College uit Groningen belooft weer een enorm... lees meer..
Drie concerten met 900 leerlingen en 100 medewerkers in de grote zaal van de Oosterpoort. Het voorjaarsconcert van het Parcival College uit Groningen belooft weer een enorm... lees meer..
Interview met de Gooi- en Eemlander oktober 2016.
In deze compilatie van het Voorjaarsconcert van het Parcival College is onder meer de percussievoorstelling te zien die Gijs met zijn leerlingen maakte, geinspireerd op het... lees meer..
Oog televisie bij het Voorjaarsconcert van het Parcival College te Groningen. De artistieke leiding van dit concert is in handen van Gijs en zijn collega Japke Hartog. 
Ter promotie van de kleinkunstweek van de Bouwplaats in de herfstvakantie 2015 werd dit filmpje gemaakt.  
In deze compilatie van het Voorjaarsconcert van het Parcival College in 2014 is onder meer de percussievoorstelling te zien die Gijs met zijn leerlingen maakte, geinspireerd op... lees meer..
In 2013 speelde Gijs een hoofdrol in de korte film Vogelvlucht van Sam van Zoest. Gijs speelt Bob, een sullige, onschuldige boerenzoon die het liefst ritjes maakt op zijn trekker... lees meer..
Trailer van de cabaretvoorstelling Lokroep waarmee Gijs van 2010 tot en met 2012 toerde langs theaters in heel Nederland. 
Een interview met Gijs op RTV noord naar aanleiding van het winnen van het Leids Cabaret Festival in 2011. 
Een artikel uit Dagblad de Pers uit 2011 over de deelname van Gijs aan het Leids Cabaret Festival.