Loading...
Gijs van Rhijn
Gijs is kleinkunstenaar, workshopleider, presentator en muzikant. In alles wat hij doet, is hij op zoek naar onzekerheden, eigenaardigheden en het onderliggende gevoel van zichzelf en de mensen met wie hij werkt. Centraal staan herkenbare en persoonlijke verhalen. Hij treedt gretig, onderzoekend en observerend de wereld tegemoet waardoor hij het alledaagse bijzonder probeert te maken.Gijs... lees meer..
Als workshopleider zet Gijs muziek en theater als middel in om zijn deelnemers een verhaal te laten vertellen. Hierbij is hij altijd op zoek naar het gevoel dat achter... lees meer..
Gijs maakte de voorstellingen Lokroep (2010-2012) en Fendt (2012-2014) waarmee hij langs de Nederlandse theaters toerde. Ook was hij van 2011 tot en met 2013 één van de... lees meer..
Met zijn energieke persoonlijkheid en scherpe observatievermogen wordt Gijs regelmatig gevraagd als presentator. Gijs weet het publiek te betrekken en kan snel schakelen...
Gijs is afgestudeerd als schoolmusicus aan het Prins Claus Conservatorium met als eerste musiceervak klarinet. Gijs is de afgelopen jaren als pianist, klarinettist en... lees meer..
Laatste Column
Agenda
05 aug
t/m
02 sep
wo 12
sep
Neem contact op
Contactgegevens
Gijs van Rhijn
Maarhuizen 3
9951 TB
Winsum
06 4191 0316